Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Ботсуана

Имоти за продажба в Ботсвана

Ботсвана е държава без излаз на море в Южна Африка. Граничи с Южна Африка на юг, Намибия на запад и север, със Зимбабве на североизток.

Ботсуана има два града, които имат титлата "град": столицата Габороне, важен център за добив и особено за добив на диаманти и Франсистаун.

Ако се интересувате от имоти за продажба в Ботсвана, ние ще анализираме пазара на недвижими имоти в страната.

Пазарът на жилищни имоти в Ботсуана остава до голяма степен зад гърба си, но изглежда предлага потенциал, огромен растеж. Няма официални данни за броя на имотите, които се продават в Ботсвана и техните цени и поради тази причина не е лесно да се анализира пазарът, дори ако специалистите по недвижими имоти декларират, че цените на имотите за продажба в Ботсвана имат продължи да нараства през последните години.

 

Най-добрите и най-интересните имоти за продажба в Ботсвана са в Габороне и Франсистаун. Това твърдение е подкрепено от неотдавнашно изследване, проведено от Центъра за финансиране на достъпни жилища, в което се посочва, че дори жилищни имоти, разположени извън центъра на града, предлагат доходност от отдаване под наем от около 5,5%.

 

През последните години Ботсуана се счита за най-атрактивната инвестиционна дестинация в Африка, тъй като Ботсуана се счита за една от най-свободните африкански икономики и защото правителствените разпоредби насърчават растежа и откритостта към търговията и чуждестранните инвестиции.

Правителството на Ботсуана активно търси чуждестранни инвестиции и с радост продава земя и имоти за продажба на чужденци.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 27300

За продажба Земеделска земя, Ботсуана, Gaborone, Gaborone, Gaborone

Reserved negotiation
За продажба
Земеделска земя

85471 m²
земеделска земя за продажба
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB